Тарталетки до Нового Року 2016 – рецепти з фото

Тарталетки – мініатюрні кошички, зроблені з тіста. Найчастіше використовуються, як самостійне блюдо; наповнюються начинками з овочів, м’яса, риби, фруктів і таким чином подаються закуски на святковий стіл або фуршет. Іноді в тарталетках можна подати соуси. Господиня обов’язково варто приготувати тарталетки до Нового Року 2016, навіть якщо ніколи цього раніше не робили. В будь-якому супермаркеті купуються тарталетки, включається фантазія і вперед. Якщо не виходить сильно пофантазувати, то в цій статті можна знайти десять найкращих начинок для тарталеток.

Тарталетки з ікрою

Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

Тут все неймовірно просто, але вишукано. Тарталетки з ікрою – по-справжньому царська закуска.

Продукти:

  • ікра червона
  • масло вершкове

Приготування:

  • Розм’якшене вершкове масло треба помістити в кулінарний мішок або шприц і красивим візерунком видавити його в тарталетку.
  • Зверху акуратно маленькою ложечкою викласти червону ікру, так щоб і ікри було вдосталь і візерунок з вершкового масла було видно.
  • Тарталетки з червоною рибою

    Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

    Тарталетки з червоною рибою не тільки прикрасить новорічний стіл і захопить своїм смаком гостей. Це ще й дуже корисно.

    Продукти:

    • червона риба
    • відварені яйця
    • зелена цибуля
    • майонез
    • гілочки свіжої петрушки

    Приготування:

  • Дрібно порізати зварені яйця, зелений цибулька і перемішати їх з майонезом. Це буде основа, якої треба заповнити тарталетки десь на дві третини об’єму.
  • Червону рибу порізати тоненькими смужками і згорнути їх у вигляді трояндочки. Розташувати такі рибні квітки зверху в тарталетки. Навколо трояндочки зробити прикрасу з великих листочків свіжої петрушки.
  • Тарталетки з креветками

    Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

    Тарталеток з креветками можна робити до святкового столу багато. Гості спробують по одній штучці, і не зможуть зупинитися. Ну дуже смачно!

    Продукти:

    • яйця відварені
    • креветки
    • плавлений сирок
    • свіжий помідор
    • зелена цибуля
    • майонез

    Приготування:

  • Воду закип’ятити, посолити, зварити в ній креветки, охолодити їх і очистити.
  • Відварені яйця, помідор і плавлений сирок ріжуться маленькими кубиками (помідор перед цим треба звільнити від серцевини). Зелена цибуля дрібно нашаткувати. До всіх подрібненим інгредієнтів тепер потрібно додати дрібно нарізані креветки і майонез. Перемішати все добре.
  • Отриманою масою наповнити тарталетки і прикрасити їх зверху парочкою цілих креветок.
  • Тарталетки з крабовими паличками

    Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

    Така загадкова закуска взагалі не залишить за столом байдужих гостей. Незвичайне поєднання смаку і гра фарб в тарталетках з крабовими паличками дають їм право зайняти саме центральне місце на новорічному столі.

    Продукти:

    • 4 штучки крабових паличок
    • 80 г консервованих ананасів
    • 60 г будь-якого твердого сиру
    • пару часточок часнику
    • майонез
    • листя салату
    • кунжут чорний

    Приготування:

  • Ананаси, крабові палички і твердий сир нарізати дуже маленькими кубиками. Змішати все це з майонезом і подрібненим часником.
  • В тарталетки укласти красиво ажурні частини салатного листя, наповнити отриманою начинкою і посипати зверху чорними кунжутним насінням.
  • Відео майстер-клас приготування тарталеток з крабовими паличками

    Тарталетки з куркою і грибами

    Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

    фото тарталеток з куркою і грибами

    У багатьох це найулюбленіший вид начинки. Тарталетки з куркою і грибами готуються швидко і просто, в теж час дуже калорійна і смачна закуска.

    Продукти:

    • 500 г відвареного м’яса курки
    • 350 г печериць (якщо є, можна і інші гриби)
    • яйця
    • 1 ріпчаста цибулина
    • майонез
    • кілька часточок часнику
    • масло рослинне для смаження
    • перець і сіль

    Приготування:

  • Гриби і цибулю нашаткувати і підсмажити на сковороді з додаванням рослинної олії. Остудити.
  • 3 яйця зварити, охолодити, почистити і дрібно нарізати.
  • Відварене куряче м’ясо подрібнити.
  • Тепер всі підготовлені інгредієнти змішати, додати пару зубчиків подрібненого часнику, заправити майонезом, посолити і поперчити.
  • Отриманою масою наповнити тарталетки.
  • Прикрасити можна пластинками смажених печериць.
  • Тарталетки з грибами і сиром

    Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

    Цей варіант прекрасно підійде для тих, хто стежить за своєю фігурою. Замість майонезу тут використовується сметана. Такі тарталетки з грибами і сиром прикрасять стіл і стануть чудовим доповненням до салатів.

    Продукти:

    • гриби печериці
    • помідори
    • твердий сир
    • оливки
    • болгарський перець жовтий
    • сметана
    • яйця
    • цибуля ріпчаста
    • олія рослинна

    Приготування:

  • Свіжі гриби печериці і ріпчасту цибулину дрібно нарізати і підсмажити на сковороді з рослинним маслом. Охолодити і трошки заправити сметаною. Це буде перший шар начинки для тарталеток, розкласти її в кошички приблизно по одній чайній ложці.
  • Наступними будуть варені яйця, дрібно покришені.
  • Зверху посипаємо натертим на середній тертці сиром.
  • Болгарський перець, оливки і помідори (серцевину не використовувати) порізати маленькими кубиками. З’єднати між собою, щоб змішалися жовтий, зелений і червоний кольори. Це буде останній, самий яскравий шар начинки.
  • Тарталетки з шинкою

    Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

    Поєднання хрусткою кошички з ніжним салатом викличуть захоплення у гостей. Тарталетки з шинкою – це ідеальний варіант, коли треба дуже швидко зробити щось смачненьке.

    Продукти:

    • 500-600 г шинки
    • 2 плавлених сирка
    • 3-4 варених яйця
    • свіжа зелень
    • перець
    • сметана або майонез

    Приготування:

  • Плавлені сирки і варені яйця натерти на середній тертці.
  • Шинку нарізати дрібними кубиками.
  • Сирки, яйця, шинку з’єднати, поперчити, змішати з майонезом або сметаною (кому як більше подобається). Можна сюди ж в салат додати порізаної свіжої зелені.
  • Перед самою подачею до столу наповнити отриманою начинкою тарталетки, прикрасити зеленим кропом у вигляді стирчать кущиків.
  • Тарталетки з печінкою

    Тарталетки до Нового Року 2016   рецепти з фото

    У цьому рецепті використовується приготування смачного салату і подача його в кошичках. Тарталетки з печінкою дуже ситні і будуть добре поєднуватися зі свіжими овочами.

    Продукти:

    • 300-350 г печінки (краще курячий)
    • 1 середня ріпчаста цибулина
    • 1 середня морква
    • 2-3 варених яйця
    • 250 г свіжих печериць (можна використовувати і заморожені)
    • майонез
    • свіжа зелень кропу і петрушки
    • сіль і перець
    • олія рослинна

    Приготування:

  • Печінка проварити протягом 15 хвилин після закипання, остудити і пропустити через м’ясорубку.
  • На сковороді з рослинним маслом обсмажити порізаний на дрібні кубики цибулю. Також подрібнити і гриби, покласти їх до цибулі і смажити кілька хвилин. Потім остудити.
  • Відварені яйця і моркву потерти на середній тертці.
  • Тепер всі інгредієнти потрібно змішати, додати дрібно посічену свіжу зелень, сіль і перець, заправити майонезом.
  • Салат з печінки розкласти по тарталетки і прикрасити по краю консервованими зеленими горошинами.
  • VN:F [1.9.22_1171]