Рулети на Новий рік 2016 – рецепти з фото

Багато люблять куряче м’ясо, особливо ніжки і грудинку, але сьогодні мова піде не про це, а про рулетах. Хочу поділитися смачним рецептом рулетів на Новий рік 2016, від якої Ви будете облизувати пальчики.

Курячі рулетики з беконом

Рулети на Новий рік 2016   рецепти з фото

Це блюдо настільки простий, що з ним напевно впорається навіть самий безрукий представник сильної статі, що нам, власне, наш жіночий день і потрібно. Рулетики виходять дуже ніжними і приголомшливо смачними, чудово підійдуть для романтичного восьми березневого вечері.

Інгредієнти:

  • філе куряче – 2 шт.
  • бекон – 8-10 шт.
  • чорнослив – 6-8 ягід
  • часник – 2 невеликі
  • часточки
  • сир – 50 г
  • майонез – 2 ст. л.
  • волоські горіхи – 10 шт
  • спеції – за смаком

Приготування:

  • Урочисто вручити цей рецепт своєму чоловікові. Бажано напередодні свята, щоб він встиг зібрати все необхідне.
  • Куряче філе розрізати уздовж на тонкі пласти. Трохи відбити молотком. Філе посолити і поперчити за смаком.
  • Чорнослив залити водою і залишити на 20-25 хвилин для того, щоб він розм’як.
  • Часник і волоські горіхи подрібнити, додати майонез і розм’якшений і порізаний на невеликі шматочки чорнослив.
  • Сир натерти на тертці і додати в масу. На кожен шматочок філе покласти невелику порцію начинки, згорнути в рулет.
  • Рулетики обернути смужкою бекону. Закріпити зубочистками, покласти на змащене маслом деко і поставити в духовку на півгодини.
  • Рулет з птиці

    Рулети на Новий рік 2016   рецепти з фото

    • 2 великих курячих стегенця;
    • 2 варених яйця 1 сире;
    • 1 маленька морквина;
    • 0,5 червоного болгарського перцю;
    • 1 перець чілі;
    • 100 г сиру типу чеддер;
    • 2 ч. ложки желатину в дрібному порошку;
    • трохи петрушки;
    • сіль і перець.
    • жменя шкварок від бекону або трохи дрібно нарізаних копченостей за бажанням.

    Приготування:

  • Стегенця надріжте, вийміть кістки, «розкрийте» м’ясо, посоліть, поперчіть. Для дієтичного харчування зніміть шкіру. Накрийте стегенця харчової щоб товсті місця стали тонший.
  • Посипте желатином, щоб рулети тримали форму.
  • Приготуйте начинку. Варені яйця, весь перець і сир наріжте кубиками. Додайте натерту моркву і, якщо хочете, шкварки від бекону або копченості.
  • Додайте в начинку подрібнену зелень і сире яйце. Посоліть і поперчіть. Викладіть начинку на стегенця і поверніть рулети.
  • Оберніть рулети в три шари фольги і викладіть на деко.
  • Поставте в духовку, розігріту до 180 °С і запікайте 40 хвилин. Вийміть з духовки і дайте ковбасок-рулетів повністю охолонути.
  • Різдвяний рулет з філе півня

    Рулети на Новий рік 2016   рецепти з фото

    • 1 філе півня
    • 250 р фаршу сосисочного
    • 1 булочка молочна
    • 50 мл молока
    • 4 шт. м’якої кураги
    • 3 шт. м’якого сушеного інжиру
    • 1/2 червоною цибулини
    • 1 стіл, ложка кервелю
    • 400 г лисичок
    • 2 цибулини-шалот
    • 40 г масла вершкового
    • олія рослинна
    • 200 мл міцного курячого бульйону
    • спеції
    • харчова плівка.

    Процес приготування:

  • Розмочити розкришений булку в мисці з молоком. Потім змішати булку і молоко з сосисочным фаршем, подрібненої половинка червоної цибулини, нарізані на дрібні шматочки курагою і інжиром, порубаним кервелем, сіллю і перцем. Нагріти велику чавунну каструлю, наполовину заповнену водою.
  • Розкласти філе їжі на плівці, посолити, поперчити. Зверху рівномірно розподілити фарш і плоті згорнути в рулет, обв’язавши кухонних ниткою. Варити 15 хв.
  • Дістати рулет з каструлі, зняти плівку і обсмажити на сковороді в суміші рослинного і половини вершкового масла до золотистого кольору. Попередньо розігріти духовку до 180 °С.
  • Викласти рулет на деко, запікати в духовці 20 хв.
  • Лисички очистити і обсмажити з подрібненою цибулею-шалот на сковороді в маслі.
  • Розігріти на сковороді виділився з рулету сік, влити в нього курячий бульйон.
  • Дістати рулет з духовки, нарізати шматочками. Подавати з лисичками, полив курячим бульйоном.
  • VN:F [1.9.22_1171]