Рецепти: Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах з фото

Рецепти: Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах з фото

Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах — фото

Жодне свято не обходиться без царя ласощів — торта. Новорічний стіл на чолі з цим солодким десертом порадує не тільки дорослих, але і дітвору, які завжди з нетерпінням чекають чудес в цей казковий свято.

Як в домашніх умовах приготувати смачний і гарний торт? Ми підготували для вас найкращі рецепти тортів на Новий рік 2017, з яких ви без праці зможете виготовити вишукане частування для гостей і домочадців. І, що важливо, приготування торта займе трохи часу, а фінансові витрати при купівлі необхідних інгредієнтів будуть мінімальними.

Рецепти тортів на Новий рік 2017 з фото

Старовинний рецепт торта «Прага»

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно — 1, 5 склянки;
  • Сметана 20%-ная — 6 столових ложок;
  • Згущене молоко — 6 столових ложок;
  • Цукор — 2 склянки;
  • Харчова сода — 2 чайні ложки;
  • Вершкове масло — 300 грам;
  • Какао-порошок — 7 столових ложок;
  • Молоко — 0,6 літра;
  • Коньяк (або горілка, або лікер) — 3 міліграми;
  • Яйце куряче — 2 штуки;
  • Манна крупа — 4 столові ложки;
  • Волоські горіхи — 20-25 штук;
  • Щіпка ваніліну.
  • Рецепти: Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах з фото

    Рецепт торта ” Прага на Новий рік 2017

    Приготування торта «Прага» займає в середньому близько 1 години.

    Цукор і яйця збиваються. В отриману суміш додаються сметана, какао, згущене молоко і сода, гашене оцтом. Готова суміш перемішується в блендері або кухонному комбайні. В кінці додається борошно. Тісто ретельно перемішується ще раз.

    Готове тісто ділиться на 2 частини. По черзі або одночасно, якщо дозволяє розмір духової шафи, тісто розміщується у формах для випікання, попередньо змазані маслом. Розігріваємо духовку до 130-140 градусів, і поміщаємо форми з тестом на 30-40 хвилин.

    Готовність коржа для торта можна перевірити, проколовши його зубочисткою або виделкою. Якщо готовий корж — слідів на зубочистці/вилці не залишиться. Щоб з легкістю отримати готовий корж з форми для запікання, досить поставити форму на змочений в холодній воді кухонне рушник.

    Поки коржі запікаються, можна зайнятися виготовленням крему. В молоко додаємо цукор, манну крупу, варимо кашу до загустіння. Збиваємо масло і потроху додаємо в приготовлену кашу. Також додаємо ванілін і коньяк, а потім гарненько перемішуємо суміш. Крем повинен бути густим. Не забудьте його остудити.

    Готові коржі розрізаємо на 2 частини. Повинно вийти 4 коржа. Три коржа змазують кремом, а поверх нього насипаються подрібнені волоські горіхи. Поки 3 коржа просочуються кремом, готуємо глазур для верхнього коржа.

    У невеликій каструлі або ковші розтоплюється 100 грам вершкового масла, додаються 8 столових ложок цукру, 2 столові ложки молока і 2 ложки какао. Отримана рідка глазур протягом 5-ти хвилин перемішується, а потім виливається на верхній корж. Слід швидко і рівномірно розподілити глазур на коржі, так як вона дуже швидко застигає.

    На завершення всі коржі з’єднуються, зверху розташовується корж з глазур’ю — і торт готовий! За бажанням торт прикрашений мастикою або кремом.

    Торт «Сметанник»

    Інгредієнти:

  • Банку згущеного молока;
  • Пшеничне борошно — 8 столових ложок;
  • Какао-порошок — 1 столова ложка;
  • Сметана 20 % — півкіло;
  • Сода — 1 чайна ложка;
  • Цукор — 100 грам;
  • Вершкове масло — 100 грам;
  • Яйце куряче — 2 штуки.
  • Час приготування — близько 1 години.

    Рецепти: Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах з фото

    Рецепт торта Сметанник на Новий рік 2017 — фото

    Вершкове масло розігрівається, додається згущене молоко і яйця. Отримана суміш збивається. Потім додається просеянная борошно і сода, погашена оцтом. Тісто ретельно перемішується.

    Поділяємо тісто на 2 частини. В одну частину тіста додається какао і перемішується. У розігріту до 180 градусів духовку поміщаються форми з коржами. Готуються коржі близько 20 хвилин.

    Поки коржі випікаються, готується крем — сметана і цукор злегка збиваються.

    Готові коржі діляться на 2 частини. У результаті повинно вийти 4 коржа. Бічні частини у всіх коржів зрізаються. Три коржа проколюються виделкою, щоб добре просочилися кремом. Нижній корж не проколюється.

    Всі коржі зверху і з боків добре промащуються кремом, викладаються у вигляді торта. Обрізки коржів подрібнюються і посипаються на верхній корж торта. Потім торт поміщається на 8-10 годин в холодильник.

    Торт «Зебра»

    Інгредієнти:

  • Яйце куряче — 6 штук;
  • Сметана — 200 грам;
  • Цукор — 400 грам;
  • Пшеничне борошно — 250 грам;
  • Вершкове масло — 100 грам;
  • Какао-порошок — 2 столових ложки;
  • Розпушувач — 1 чайна ложка;
  • Волоські горіхи — 100 грам;
  • Щіпка соди.
  • Час приготування близько 1,5 годин.

    Рецепти: Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах з фото

    Рецепт торта Зебра на Новий рік 2017 з фото

    Злегка підігріте вершкове масло розтирається зі склянкою цукрового піску. В іншій ємності змішуються яйця і другий стакан цукру, суміш злегка збивається. Дві отримані суміші з’єднуються і ретельно перемішуються.

    У сметану додаються розпушувач і соду, добре перемішуються. До яєчно-масляної суміші додаємо сметанную суміш просіяне борошно і подрібнені горіхи. Отримане тісто ретельно перемішуємо. Поділяємо тісто на 2 частини. У першу частину додаємо какао і ретельно перемішуємо.

    Духова шафа розігрівається до 180 градусів. Форма для випікання змащують маслом, обсипається сухарями або борошном. У форму виливаємо трохи світлого тіста, щоб покрити дно. У центр світлого тіста викладаємо 2 столові ложки темного тіста, потім знову світлого і так чергуємо, поки все тісто не вкладемо шарами. Випікаємо торт 50-60 хвилин. Перед подачею на стіл торт слід остудити.

    Торт «Наполеон» з апельсиновим кремом

    Інгредієнти:

  • Яйце куряче — 2 штуки;
  • Вода — 1 склянка;
  • Вершкове масло — 200 грам;
  • Маргарин — 300 грам;
  • Цукор — 1 склянка;
  • Щіпка солі;
  • Пшеничне борошно — 3 склянки;
  • Молоко — 1 стакан;
  • Яблучний оцет — 1 столова ложка;
  • Апельсинова цедра — 1 чайна ложка.
  • Рецепти: Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах з фото

    Рецепт торта Наполеон на Новий рік 2017

    В маргарин додається борошно, потім ця суміш дрібно рубається гострим ножем або блендером для тесту, або використовується терка. В отриманому тесті робиться поглиблення, в яке потихеньку виливається стакан води, розмішаний з яйцем, сіллю і оцтом. Замішується тісто.

    Отримане тісто акуратно поділяється на 3 частини. Всі частини тесту загортаються в плівку і прибирають в холодильник на півгодини.

    Поки тісто охолоджується, в невеликій ємності змішується цукор зі столовою ложкою борошна. Потім додаємо яйце і молоко. Отриману суміш, безперервно помішуючи, варимо на невеликому вогні до загустіння, не допускаючи її закипання. Після того, як суміш охолоне, в неї слід додати цедру апельсина і підігріте вершкове масло. Отримана суміш збивається.

    Розігріваємо духовку до 180 градусів. Поки духовка нагрівається, дістаємо з холодильника всі частини тесту і розгортаємо їх в тонкі коржі, а потім розміщуємо на деко і випікаємо протягом 15-ти хвилин. Щоб коржі добре пропеклися, можна проткнути їх в декількох місцях ножем або виделкою.

    Готові коржі остуджувати і викладаються на обробну дошку. З допомогою ножа надаємо коржам правильну форму. Залишки коржа слід подрібнити, вони знадобляться для обсипання верхнього коржа.

    Складаємо коржі стопкою, попередньо добре промазав їх кремом і злегка натискаємо рукою зверху для кращого їх закріплення. У вас повинен вийти триярусний торт. Верхній корж рясно намазуємо кремом і посипаємо подрібненою крихтою, що залишилася від обрізання боковин коржів.

    Ще раз обрізаємо краю торта, надаючи йому красиву рівну форму. Як тільки торт буде готовий, його необхідно поставити в холодильник на 6-8 годин.

    Це найбільш прості в приготуванні торти на Новий рік 2017.

    Торт «Пташине молоко»

    Символом прийдешнього року є Півень, тому актуальним буде прикраса святкового столу торт «Пташине молоко».

    Для його приготування потрібні такі інгредієнти:

  • Яйце куряче — 14 штук;
  • Пшеничне борошно — 1 склянка;
  • Молоко — 1,5 склянки;
  • Цукор — 3,5 склянки;
  • Вершкове масло — 300 грам;
  • Желатин — 40 грам;
  • Какао-порошок — 3 столові ложки;
  • Ванілін — 5 грам.
  • Для приготування тіста потрібно 4 яйця і склянку цукру, які слід збити віночком або міксером. В отриману суміш додається склянку борошна і замішують тісто. Розігріваємо духовку до 160 градусів і випікаємо протягом півгодини тісто.
  • Рецепти: Торти на Новий рік 2017 в домашніх умовах з фото

    Рецепт торта ” Пташине молоко на Новий рік 2017 — фото

    Поки тісто випікається, займемося приготуванням крему. Желатин розвести в 1,5 склянках теплої води і настоюється протягом півгодини.

    Поки желатинова основа для крему густіє, беремо 10 яєць і відокремлюємо білки від жовтків. Білки охолоджуємо в холодильнику, а жовтки ретельно розтираємо зі склянкою цукру. Додаємо в отриману суміш 250 грам молока, перемішуємо. Додаємо столову ложку борошна і знову перемішуємо, а потім ставимо отриману суміш на водяну баню і доводимо її до кипіння.

    Отриману масу охолоджуємо і додаємо в неї розтоплене вершкове масло і ванілін. Збиваємо масу віночком або міксером.

    Желатинову масу розігріваємо і проціджуємо. Поки вона остигає, збиваємо білки і готуємо сироп. Для цього в 0,5 склянки води додаємо склянку цукру, ставимо в невеликому посуді на вогонь і доводимо до кипіння. Після закипання зменшуємо вогонь і варимо сироп 6-7 хвилин. Потім швидко додаємо сироп в білкову масу, ретельно перемішуємо. Після цього додаємо желатинову масу, крем з жовтків і гарненько перемішуємо.

    Готове тісто дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути і ділимо на 2 частини. На першу частину наносимо крем і накриваємо зверху другою частиною. Боки і верх торта покриваються шоколадною глазур’ю і потім посипаються подрібненими горіхами.

    Для приготування глазурі слід змішати 3 столові ложки молока, 3 столові ложки цукру, 3 столові ложки какао і 50 грам вершкового масла. Отриману суміш доводимо до кипіння і швидко, поки не застигла, покриваємо нею торт. Приготований торт поміщаємо на 10-12 годин в холодильник.

    Приготовані своїми руками торти на Новий рік 2017 — це не тільки смачні, але і корисні десерти, в яких немає шкідливих ароматизаторів і загусників. Порадуйте в новорічну ніч свою сім’ю і гостей кулінарними шедеврами власного приготування і отримаєте в нагороду захоплені компліменти.