Нарізки на Новий рік 2016 рецепти з фото

Жоден святковий стіл не обходиться без закусок. Смачні нарізки на Новий рік 2016 не тільки порушать апетит, але і додадуть чарівності атмосфері свята. Щоб красиво оформити страву із закусками можна переглянути різні фото, а відео інструкція покаже кожен момент приготування.

Нарізка з мови

Нарізки на Новий рік 2016 рецепти з фото

Мова парнокопитного тварини — безліч корисних властивостей. Він ідеальний як нарізки. Варити мову близько 3 годин за цей час він втратить свою твердість.

Як приготувати нарізку:

  • Мова замочується в холодній воді на 30 хвилин. Промивається. Видаляється жир, слиз, прожилки.
  • Мова вариться у воді 15 хвилин. Дістається і промивається.
  • Вода змінюється і доводиться до кипіння. Додається сіль і кладе м’ясо. Виставляється невеликий вогонь, і мову вариться близько 3 годин. За 15 хвилин до закінчення додається лавровий лист.
  • Варений язик опускається в холодну воду на 10 хвилин, дістається і відразу з нього видаляється шкура. Загортається в фольгу і зберігається в холодильнику ніч.
  • Перед подачею м’ясо нарізати, викласти на тарілку і прикрашається зеленню, маслинами і шматочками лимона.
  • М’ясо для бутербродів

    Нарізки на Новий рік 2016 рецепти з фото

    Приготувати вдома на свято можна м’ясо для бутербродів. Його можна їсти як з хлібом, так і без нього.

    Інгредієнти:

    • вирізка яловичини — 500 г;
    • сіль, перець;
    • часник — 2 зубки.

    Рецепт готування:

  • Яловича вирізка промивається, натирається сіллю і перцем. На м’ясі робляться надрізи, в них вкладається дрібно нарізаний часник.
  • Вирізка загортається в фольгу, ставиться в духовку і печеться 2 години, температура 180° C.
  • М’ясо остуджується і нарізати на порційні шматочки. Викладається на тарілку, поруч кладуть шматки свіжого багета і зелень.
  • Рибні нарізки

    Нарізки на Новий рік 2016 рецепти з фото

    Для любителів рибних продуктів нарізка на святковий стіл повинна включати в свій склад різних мешканців моря.

  • Апетитна нарізка з риби може йти з слабосоленої сьомги, підкопченого палтуса, вугра і солоного оселедця.
  • Всі інгредієнти укладаються, як забажає фантазія: рулетиками, віялом або конвертиками.
  • Приготовлена в домашніх умовах, нарізка доповнюється лимоном, зеленню, оливками і салатними листям.
  • Нарізка з свинини

    Нарізки на Новий рік 2016 рецепти з фото

    Для нарізки з свинини використовуються різні частини тварини.

    Продукти:

    • грудинка — 500 г;
    • шия — 500 г;
    • карбонат — 500 г;
    • сіль, перець за смаком.
    • три пачки приправа для свинини;
    • головка часник.

    Приготування:

  • Грудинка відварюється 10 хвилин після закипання в підсоленій воді.
  • На тарілку або обробну дошку висипається пакет приправ.
  • Охолоджена грудинка обсипається рясно спеціями і часником.
  • М’ясо загортається в бавовняну рушник або плівку і забирається в холодильник на 12 годин.
  • Шия і карбонат обвалюються в спеціях з часником, перцем і сіллю.
  • Загортається в фольгу і запікається в духовці 1,5 години при 150° C.
  • Загорнуте остигле м’ясо забирається в холодильник.
  • На тарілку красиво укладаються нарізані м’ясні продукти. Доповнюються зеленню, свіжим болгарським перцем і чорним хлібом.
  • Нарізки з беконом

    Нарізки на Новий рік 2016 рецепти з фото

    Холодні закуски з бекону — справжній політ фантазії. Можна просто викласти на тарілку нарізаний бекон або зробити з нього рулетки з різноманітними начинками.

    Приготування:

  • В смужку сирокопченого бекону загортається нежирний сир, змішаний з вершковим пастоподібним сиром. Рулетики сколюються шпажками.
  • Сирокопчений бекон поєднується з чорносливом. На м’ясо, порізане на середні шматки, викласти чорнослив і бринза кубиками. Закуска наколюється на шпажки, подається у вигляді канапе.
  • Приготувати різні нарізки будинку нескладно і це займає трохи часу. В результаті святковий стіл буде радувати своїм оформленням та смачними стравами.

    VN:F [1.9.22_1171]