Курка на Новий рік 2016 рецепти з фото

Багато люблять куряче м’ясо, особливо ніжки і грудинку, але сьогодні мова піде не про це, а про цілу і дуже красивою курочці. Хочу поділитися смачним рецептом курки на Новий рік 2016, від якої Ви будете облизувати пальчики.

Тандури курка з гострим соусом каррі

Курка на Новий рік 2016 рецепти з фото

Інградієнти:

  • 10 г кайенского перцю;
  • 15 г пасти чілі;
  • 20 г паприки;
  • 10 г суміші спецій горах масала;
  • 10 г меленого коріандру;
  • 15 г чорного перцю;
  • 5 р куркуми;
  • 2 червоні цибулини, крупно порубати;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 великий шматок імбиру, натерти;
  • сік 1 лимона;
  • 200 г йогурту;
  • 600 р філе курячих стегенець без шкіри;
  • 2 лайма, 1 нарізати на часточки;
  • жменя листя м’яти і кінзи;
  • червоний перець чилі, тонко нарізати;
  • коржики і раита для подачі;
  • маринований червоний лук (за бажанням);
  • червона цибулина, тонко нарізати;
  • 20 мл червоного винного оцту.

Спосіб приготування:

  • Подрібніть в блендері спеції, цибуля. часник, імбир, щіпку солі.
  • Змішайте з соком лимона і йогуртом.
  • Викладіть в цю суміш курку, переверніть, щоб вона покрилася маринадом.
  • Смажте на розігрітій сковороді-гриль 4-5 хвилин.
  • Полийте соком лайма.
  • Залишився маринад випаровуйте 3-4 хвилини.
  • Червоний цибулю змішати з винним оцтом і дрібкою солі, залиште хвилин на 5 хвилин, щоб цибуля стала м’якше.
  • Злийте зайву рідину.
  • Приправити курку соусом, маринованим червоним цибулею, кінзою, м’ятою і чилі.
  • Подавайте з коржиками, раитой і часточками лайма.
  • VN:F [1.9.22_1171]