Гарячі страви на Новий рік 2016 рецепти з фото

Гарячі страви на Новий рік 2016 рецепти з фото

Неможливо уявити Новий рік без гарячого. Адже варто лише подумати, як холодно на вулиці, а у вас тут гаряча картопелька з м’ясом. Ось лежить на столі і чекає. Так що будь-яка господиня може приготувати одну з нижче перерахованих рецептів в даній статті. Пам’ятайте, що в Інтернеті існує дуже багато рецептів, які дуже прості і не вимагають багато часу для приготування. Порадуйте себе і своїх близьких вишуканими шедеврами світових кухонь.

М’ясо по-французьки

Інгредієнти: перець і сіль, 200 г сиру, 1 кг м’яса, 2 цибулини, 2 ст. л. майонезу і один стакан молока.

  • духовку розігрійте до 180 градусів
  • наріжте м’ясо товщиною з палець. Слід знати, що м’ясо ріжеться поперек волокон. Далі злегка відбити шматочки м’яса і покласти у форму для запікання в один шар. Далі посипаємо перцем і солимо.
  • треба нарізати тонкими півкільцями цибулька, а потім посипати їм м’ясо.
  • на великій тертці натріть сир і висипте його зверху на м’ясо.
  • далі беремо молоко і змішуємо його з трьома ложками майонезу. Гарненько перемішайте.
  • молоком з майонезом треба зверху полити м’ясо.
  • розігріваємо духовку і кладемо в неї м’ясо на одну годину. Якщо м’ясо дуже тверде, то варто додати ще пів години готування.

Кордон страва з курки

Купите такі інгредієнти: 6 скибочок сиру, наприклад эмментальский або грюєр, 11 склянки панірування, 4 курячих філе філе, 4 скибочки шинки. 11 ч. л сухої приправи, наприклад прованські трави, 11 ч. л. меленого чорного перцю і 14 ч. л. солі.

  • духовку треба розігріти до 180 градусів. Далі форму для випікання злегка змащуєте маслом або кладете на неї пергамент.
  • курячі грудки треба відбити до товщини 0.5 див.
  • кожен шматок філе треба посипати перцем і сіллю з обох сторін. На кожен шматочок треба покласти 1 скибочка сиру і 1 скибочку шинки. Далі звертаєте кожен шматок в рулетик і зубочисткою закріплюєте. Рулетики треба покласти у форму для випічки, а потім рівномірно поспати курку панірувальними сухарями, який ви змішали до цього з сухими приправами.
  • запікати близько 30-35 хвилин, або просто дивитися, поки курка не стане рожевою. Далі дістаємо філе і кладемо на кожне по половинці скибочки сиру. Відправляємо назад в духовку і чекаємо 3 або 5 хвилин, поки сир не розплавиться. Далі дістаньте зубочистки і подавайте на стіл.