Бутерброди зі шпротами – закуска на Новий рік 2016

Ще з радянських часів жоден Новий Рік не обходився без баночки шпрот. Ці консерви по-справжньому перевірені часом. І в сучасні новорічні свята господині не обходяться без цієї рибки. Які цікаві бутерброди зі шпротами до Нового Року 2016 приготувати, можна почитати в цій статті, щоб гості облизовали пальчики.

Бутерброди зі шпротами і морквою

Бутерброди зі шпротами   закуска на Новий рік 2016

  • Шматочки житнього хліба злегка підсмажити на рослинному маслі з одного боку.
  • Далі необхідно приготувати пастоподібну масу, для чого натерти на тертці відварну моркву, часник подрібнити, додати сіль, заправити майонезом і перемішати все добре.
  • Розкласти отриману масу на шматочки підсмаженого хліба.
  • Зверху покласти по шпротине і прикрасити гілочкою кропу.
  • Бутерброди зі шпротами і огірками

    Бутерброди зі шпротами   закуска на Новий рік 2016

  • Батон порізати фігурними шматочками (круглими або трикутними, можна у формі ромба), трохи підсмажити з одного боку.
  • На обсмажену сторону намазати шар вершкового масла, покласти кружечки свіжих або маринованих огірків.
  • Далі покласти на бутерброд кілька шпротин і посипати тоненько порізаною півкільцями фіолетового лука.
  • Гарячі бутерброди зі шпротами і помідорами

    Бутерброди зі шпротами   закуска на Новий рік 2016

  • Батон нарізати на скибочки. На них нанести шпротну масу.
  • Вона готується просто: шпроти розминаються виделкою з маслом, в якому вони були, і з додаванням майонезу (щоб консистенція була і не суха, і не рідка).
  • Зверху це шпротной маси необхідно укладе штучки 2-3 цілих шпротины, посипати дрібно січеною зеленню (кріп, петрушка і зелений лук), далі по парі кружечків свіжого помідора і посипати тертим сиром.
  • Запекти в добре нагрітій духовці близько 10 хвилин.
  • Бутерброди зі шпротами і яєчно-сирковою масою

    Бутерброди зі шпротами   закуска на Новий рік 2016

  • Батон нарізати на шматочки товщиною 1,5-2 сантиметри, підсмажити з одного боку.
  • Намазати на обсмажену сторону суміш подрібнених відварених яєць, твердого сиру, часнику з майонезом.
  • Зверху красиво розкласти великі листочки петрушки і по 1-2 шпротины.
  • Бутерброди зі шпротами і ківі

    Бутерброди зі шпротами   закуска на Новий рік 2016

  • Французький багет порізати на шматочки товщиною 1,5-2 см і обсмажити кожен на рослинному маслі.
  • Подрібнити трохи часнику і перемішати його з майонезом, отриманою сумішшю намазати шматочки багета.
  • Зверху покласти порізане кружечками ківі, далі по парі шпротин і прикрасити гілочками кропу.
  • Оригінальне поєднання, але смак приголомшливий.
  • VN:F [1.9.22_1171]